De la calincocis.ro, înapoi la wordpress

Puţină nostalgie. Pentru că acum 2 ani, exista un site, http://www.calincocis.ro pe numele său, de care mă ocupam zilnic şi care avea o tematică diversă.

ghjgdchjg

Implicarea în Consiliul Naţional al Elevilor m-a făcut, printre altele, să îl închid, din lipsă de timp. De ce m-am întors la wordpress? Pentru că o consider cea mai bună platformă de blogging. Dacă pe calincocis.ro scriam despre lucruri generale, acum voi scrie impresii şi păreri despre orice subiect îmi atrage atenţia. Strict păreri, strict opinii.

Probabil cel mai frumos lucru al generaţiei noastre ar trebui să fie faptul că noi avem o oportunitate pe care alţii, înaintea noastră, nu au avut-o. Avem posibilitatea de a ne face auziţi. De a arăta ce vrem şi de a demonstra că nu suntem doar “generaţia Facebook”.

Nu cred în normalitate. De ce? Pentru că nu o pot defini. Nu pot crede în ceva care nu poate fi definit. Sau cel puţin nu poate fi definit din punctul meu de vedere. Dacă aş încerca, probabil că aş da o definiţie palidă – acel ceva majoritar, pe care majoritatea îl ia drept reper. Dar e atât de vag, încât nu putem să spunem dacă ceva e normal sau nu. Aşadar, mai bine nu spunem.

Nu cred în acea “viaţă demnă” pe care o apără toată lumea cu dinţii. Dacă e să fim sinceri şi nu prea suntem, aproape nimeni nu e 100% corect. Fiecare are principiile sale şi le considerăm greşite atâta timp cât nu sunt aceleaşi cu ale noastre. Dar ce drept avem noi să îi arătăm celui de lângă noi cum trebuie să trăiască?

Despre asta voi scrie. Despre faptul că fiecare trebuie să aibă propria opinie. Şi eu, şi tu, şi cei la care poate te uiţi acum. Dar mai important decât asta e să fim conştienţi că e bine să avem propriile principii dar trebuie să le respectăm pe ale celorlalţi. Cel puţin atât timp cât nu ne afectează pe noi.

Îţi mulţumesc pentru că citeşti acum asta. Pentru mine, asta deja înseamnă mult.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s