About me

Calin CocisNu ştiu dacă sunt foarte multe lucruri de spus despre mine. Dacă aş fi să mă descriu într-un cuvânt, m-aş descrie ca fiind o fire calculată. Dar, de asemenea, îmi place să cred şi cred că am prieteni. Şi cel puţin la cercul restrâns de prieteni ţin. Cu adevărat.

Mă consider bun în câteva domenii şi foarte slab în altele (you don’t want to see me dancing). Sunt convins de faptul că nimic nu se poate schimba fără ca noi, toţi, să facem ceva în acest sens. Şi dacă nu vom face nimic concret, atunci măcar să spunem. Să spunem tot ce gândim. Să urlăm dacă e nevoie. La un moment dat, se va auzi. O haită iese mereu în evidenţă.

După 3 ani în Consiliul Elevilor, de la nivelul şcolar până la cel naţional, am realizat cât de important este ca noi, tinerii, să fim o voce. Uneori pare că e neauzită. Dar ţine de noi cât de tare strigăm.

Aici, voi scrie despre orice subiect care îmi atrage atenţia. Nu pentru numărul de vizite sau pentru reclamă, pentru că nu am la ce să fac reclamă. Ci pentru că da, cred în acea libertate de a spune ce gândeşti.

Pe mine mă găseşti aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s